pumpatider

Ja, då var det dags igen haloween. Det är egentligen nåt jätte konstigt, jag mena värför klä ut sig?? Ja men för att det är roligt säger säkert många. Ja men värför är det roligt?? Okey nu låter jag säkert jätte negativ och det vill jag inte vara men jag kan bara inte hjälpa att undra VÄRFÖR?? Det är ju faktiskt frivilligt men och om jag nu inte gillar det så kan jag ju faktiskt välja att strunta i hela grejen men har man lovat så har man eller vad säger du Jewls?? jaja, det är ju bara en dag och jag hade väl inte tänkt göra något jätte avancerat iallafall, om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte tänkt alls för tänkandet och planerandet har Jewls skött tack för det Djudji du vet att det bara är du som kan få med mig på nåt sånt eller hur??

löftet som jag höll (inte för att jag brukar bryta löften men ändå)

Ja du Julia, jag lovade att skriva så skriva ska jag. JAg tänkte väl skriva nått om mitt hat mot Bush (stavas han så?) men jag orkar inte dra upp det nu det är alldeles för politiskt=tråkigt så jag kan väl berätta lite om min ganska händelselösa men ändå O så fullspäckade dag. Ja, den började dåligt jag sov bara typ 3 timmar men det var det värt för filmen igår va verkligen rolig!! sedan släpade jag mig till bussen som skulle ta mig till ett sovande cafesom väntade på att jag skulle inviga köket med dagens första macka. DAgen gick´, fler mackor gjordes sedan åtke jag hem runt 4 och gjorde lite andra vardagliga saker.
Nu blev klockan för mycket igen jag ska ju faktiskt upp vid 5 imorgon också så jag ska väl försöka rädda de sista sov timmarna men det lär väl bli TVn antar jag...jaja, lilla Jewls vi ses imorrn å på lördag(lovade jag det?)   ring imorgon runt 4 Djudji så kan vi komma överäns om tid och plats:)

Bokat och klart

Tombraider underworld är bokad!!!!!
Den kommer dock inte för ens den släppts.. men ändå!!! Det känns lugnt nu haha
Regn regn regn.. mina ögon har inte skådat något annat än det och musikvideor idag..
Precis när jag skulle gå ifrån tvn dyker Ushers nya musikvideo till "Trading places" upp, vet att jag och Nadja hade hittat 1000 saker att göra kul av i den ;D hahahaha.. härlig känsla.
<3

Time to go

Måste börja detta inlägg med HAHAHAHAHHA!
I morse Nadja, jag hörde dig allt, utanför dörren när du famlade runt i mörkret och försökte gå till ytterdörren, vad händer?
BANG rakt in i väggen gick du, jag låg ärligt på min kudde och skrattade typ 5 sek innan jag somnade om igen...
aaaaah.. du är underbar du!
Så sjuk film vi såg igår, vi vandrade ner i våran klackar till centrum, gick därifrån med Ben & Jerrys och naturgodis på väg mot filmaffären. Hyrde en film som hette "deep fear" vi tyckte vi såg en skymt av en raptor svans på framsidan därav valet hahaha...den va ju som sagt.. väldigt, väldigt annorlunda. Vi skrek, SKREK som om sista stund avr kommen..
om en film på oss som visar hur det såg ut när vi såg denna film skulle komma ut, skulle den toppa listorna tro mig.

Nadja I agree, time to go. Vi ska ju iväg från Sverige ett tag, men de e ju väntan dit tyvärr : /... önskar bara det var i morgon.. det kommer bli oslagbart.
Min lilla cocos lover, can't do this thing called life without you.<3


Så här såg idiot filmen ut haha..


ÅH.....

ÅH, haha glömde säga det var verkligen kul igår som vanligt, Judji jag skulle seriöst inte överleva utan dig!!!  
TOMBRAIDER IN OUR HEARTS 4EVER!! gu va vi ska spela Judji=Julia, det kommer va våran främsta prioritering!!

Vinterbubblan

JApp då var det vinter igen då, jag mena det är svinkallt på morgonnen svinkallt på kvällen..... Fan när jag tänker efter är det ju svinkallt helatiden!! Man märker på folket också, så fort temperaturen sjunker under 10 grader så blir vi som vandrande isglassar, helt utan smak och färg. det är lika mycket folk på stan men alla befinner sig i någon slags bubbla, en vinterbubbla. Man går där stelfrusen ända in i märgen men plötsligt.... PANG! så stöter man till någon annan frusen själ som vandrar i kylan. Ingen av  oss reagerar kanske en artig blick, på sin höjd ett ett "ursäkta" men ingen kontakt, inga kännslor bara två vandrande isglassar vars vägar råkade korsas. Så här lever vi nordbor  i typ 8 månader, 2månader ägnar vi sedan åt att vänta, vänta på den "riktiga sommaren" som ju aldrig kommer när det kommer till kritan men det lär vi oss såklart aldrig. Men ja, 2 månader är vi väl ändå ganska nöjda när det är som varmast mittemellan väntan och kylan, fan va Sverige är patetiskt, men ändå så underbart.  
 
Jewls, vi måste lämna Sverige!!!!!!!!


Sex And The City

Hello
Har kollat på Sex and the city filmen med Alexander idag, riktigt mysigt va det och kul att umgås innan han drar iväg till USA, jag vill med :(.
Efter han gick åt jag middag och mitt i allt ringde Nadja "Hej bebwi, jag ska från cafet nu! Ska jag ta med mig något?=)"
Är hon inte världens sötaste, "Jag ska inte ha något men jag tänkte ta något till dig.. va vill du ha?=)" haha på ett cafe finns det ju typ 100 olika bakelser och shit haha fick ångest så jag sa att hon skulle välja något gott och hon vet att jag hatar cocos precis lika mycket som hon så hon svarade "Japp, då blir de en cocos bakelse"
- Neeeeeeeeeej, Nadja ,neeeeej hahahah
Tillslut blev det en damsugare som följer med henne hitåt just nu ;).. hon är påväg!
kan inte vänta på att hon ska komma hit, vi har inte setts på en dag, she's like the sweetest drug..
Nej men de där var i alla fall sjukt gulligt tycker jag :).
Våran kväll ser väl galen ut som vanligt och vi ska faktiskt spela lite gamla Tombraider spel för att värma upp oss inför det nya som släpps om bara några veckor!!

nadja<3cocos


Design av Bebwi

Yes, snart e de dax för Bebwi att få en makeover! Stylisten blir Amanda :)
Imorgon ska jag och Nadja jobba till oss några riktigt fina kort tillsammans som Amanda kan använda sig av!

Klart jag gör ingenting idag, det är såå skönt. Att slappa hela dagen sen mot kvällen hittar man på någonting.
Hur har dagen varit hitills då? Jo.. bra/dålig. Bra delen var att min mysiga Nadja ringde mig lite innan nio och tröttpratade med mig, gosiga unge!
Vi snackade igenom våra mål i livet, 1: gå ut gymnasiet, 2: hitta en lägenhet tillsammans med en hund! 3: åka till USA ett år och kämpa för att hitta något kul för karriären! E de inte underbart att längta till?
Dåliga sidan var att få den där känslan att man blev tagen för givet, sammtidigt som man lyssnar på Beyoncé - if I were a boy med den där raden "When you lose the one you wanted, cuz you taken her for granted" jag känner mig som den där man losar haha...
men det blev väl lugnt sen antar jag.
Tombraider, vart är du dear? Kom hit!!!! Asså Nadja och jag kommer vika våra liv till de där spelet så efter 18 Nov, räkna inte med oss haha!
I love you Noak (Nadja)



We Love This<3
http://tombraider.com/


UNDERBART!!

De bästa dagarna är de dagar när man egentligen ska gå upp men ändå så har man bestämt sig för att  man nog känner sig lite krasslig iallfall. Det jag brukar göra är att jag låter alarmet ringa den tiden som jag egentligen skulle gå upp och när det ringer så stänger jag av det och kommer ihåg att jag inte alls måste gå upp och somnar om mycket nöjd med mitt beslut att stanna hemma:)  OKEY, man kanske inte får så mycket gjort dessa dagar plugg messigt men jag mår iallafall underbart bra av att ibland´, inte ofta men ibland inte göra någonting alls. Att bara låta sekunderna bli minuter och minuterna timmar utan att göra något vettigt alls är något jag tycker att alla ska pröva för det är verkligen UNDERBART!
ÅH... Jewls snart är det dags, snart är väntan över, gu va vi ska spela du och jag!!!!
Vi ses vännen om jag känner dig rätt, vilket jag tror att jag gör så gör du inget idag precis som jag visst är det skönt??

Lov, at last!

Så var den långa väntan över, imorrn är det obligatoriskt att SPELA spökboll mot HELA skolan UTOMHUS på LERA.
Uttrycker jag tillräckligt varför både jag och Nadja inte ska gå?

Idag ska jag duscha Stifler och klippa honom hihi, för första gången...min lilla älskling.
Han kommer bli så fin, bedårande lilla liv.
Guuuud... jag och Nadja sitter här och suktar efter Tombraider Underworld nu.. KOM TILL OSS.
love you fontis<3

Måndag,veckans bästa dag (jag menar det faktiskt!)

MÅndagar är den bästa dagen jag vet, jag brukar säga det till folk och nästan alltid får jag frågan, värför? vilket jag kan förstå. Jag gillade inte heller måndag särskilt mycket innan den här terminen började. Egentligen var det tänkt att jag skulle läsa psykologi med lilla Jewls men när jag såg att jag kunde vara ledig i stället gick jag raka vägen upp till Elionor (studie vägledaren) för att be henne ta bort mig från kursen, efter en stunds övertalning lyckades jag. Nu är Måndag min bästa dag på hela veckan. Jag lider med dig Jewls och alla andra som får sitta där på psykologin eller vad det nu kan vara, kämpa på bara folket!! Jaja, det var väl tänkt att jag skulle göra svenskan idag men det är en dag imorn också och jag lyckades ju faktiskt bli ganska klar med den redan pinsamt försenade historia grejen..
Blev du klar med svenskan Jewls? eller siter du i samma sits som mig?? Det löser sig, vi kommer på nåt smart att säga till TED imorn det gör vi alltid haha.

Prison Break!

Gud vad jag har väntat!!!!! Äntligen är det tillbaka, har inte alla saknat dom där ständiga viskningarna i PrisonBreak "You can trust me...... You can, trust me", haha det har definitivt jag och min vän jessica.
Klockan 22.00, its on, cant wait.

Men hur har den här dagen varit, jo jag kom till psykologin efter att ha ringt och väckt Nadja klockan (8.00?) och stackarn är ledig på måndagar, iaf, jag kommer in i klassrummet och börjar prata med en kompis då han plötsligt ställer frågan
- Är du redo för provet då?
Fyfan säger jag bara, fyfan. Prov på hela psykologi kursen och ingen har sagt något till mig.. kan det bli värre?
Yes, det kan det. Läraren säger att man självklart får använda sina anteckningar och boken, hm, vart e dom? Nej vänta, Dom är hemma!! Paniken artar sig. Lyckligtvis fick jag dela med Sara och svarade i allafall på frågorna, men det blev en röra av svaren.. jag skrev typ "jag väljer denna teori för att blablaba, eller nej vänta den här, eller nej den här, nej INGEN".
Pontus får nog ett gott skratt när han rättar de provet.
Fy.. I morgon ser jag iaf fram emot att see my bebwi again, hoppas alla andra har haft en bättre dag.
En positiv sak finns fortfarande med kvällen....PRISONBREAK. Älskar det.

Ring mig sen NadjaNoaksark.


Kanske världens mest viktigaste text

Det här är säkert en underbart korkad fråga men värför gråter man när man skalar lök?? Jag är övertygad om att många kan komma på ett smart och korekt svar till den frågan och det är väl egentligen inte svaret jag söker, det handlar mer om VÄRFÖR burken vi förvarar lök i där jag jobbar var tom just idag, VÄRFÖR var jag den som behövde lök när burken ekade tomt?? Jag blev alltså tvungen att hacka lök inte en, inte två  jag blev tvungen att hacka tre stycken innan burken blev full. Okey, det var väl kanske inte så farligt jag mena det är väl smällar man får ta när man jobbar på cafe men det var iallafall inte kul. Ett litet tips: använd inte mascara när du hackar lök det kan få oönskade konsekvenser.

ÅH...... jewls lycka till i skolan imorn, ring om det blir tråkigt ses på tisdag

Söndag.. vad mer ska man säga?

Så var det söndag igen.. trött och sliten som en idiot är jag. Vaknade nästan prick 11.00.
Igår träffades folket hemma hos Emilia, det blev en trevlig kväll faktiskt! Kanske tar med någon bild från det senare.
Jag födde ett smeknamn till Robin igår hehe, från och med nu är han "my homeboy".
Jag känner bara nu, en typisk söndag ska jag jobba med svenska analysen? Eller bara göra den imorrn?... jobbit.

Jag läste vad min kära Nadja skrev och vännen jag håller med dig, genom att inte säga allt för mycket har vi ju nyligen kännt på att bli "stabbed in the back" av en nära vän..
Det värsta är, att även dom man inte ville eller aldrig trodde skulle gå, kan gå när som helst.. utan förvarning...
och tro mig, det gör fruktansvärt ont.
Känslan går inte att beskriva, även fast personen som gjorde det mot mig, stod vid min sida i 17 år, sen gick ut genom dörren. Det får dig att inte lita på folk som du brukade, jag gör inte det.. bara dom som jag VET inte kommer gå.
För dom är inte fega, dom tror inte att det är en kamp om vem som är min närmaste vän, eller vem som älskar mig mest?... Nadja, bebwi tatte, i love you, och jag vet vet vet, du står vid min sida i alla stunder och du kommer inte sluta.
Det betyder världen för mig


Now or never, we will always stick together

känner jag verkligen dig?

Hur vet man om man verkligen känner någon? är det när man vet vilken musiksmak personen har eller är det när man vet vilka tv program personen tittar på?? eller måste man ha umgåtts ett visst antal timmar? Det är säkert en kombination av en massa saker men framförallt så tror jag att man lär känna någon bäst i dåliga tider. Alla har väl blivit sviken av en vän och säkert också svikit en vän det är jobbigt men det är i motgång man lär känna varandra, det är först då man inser vilka vänner som är RIKTIGA vänner och vilka som bara är vänner när det passar.  En vän som inte är där i en svår situation är i min mening ingen vän att ha.
 Jewls, jag vet att du vet vad jag pratar om.... Du är verkligen en vän man kan lita på i både dåliga och bra tider.
Och även  du mirlinda.(hoppas det löser med allt skit)  


Långfredagen

Jag klarar inte av äckliga projektarbeten som att göra en reklamfilm visst det är kul men om gruppen inte är sams så är det mindre kul. Vi lyckedes slå ihop våra skarpa hjärnor idag iallafall och faktiskt jobba på riktigt bra för en gång skull. Men nu är dagen slut iallafall för mig och Jewls, dags att kasta in handuken för idag: PÅgo vi hörs ikväll..

hemmgång

Hejsvej, idag är det inte våran dag.. vi har arbetat 3 timmar med en reklamfilm som tog livet av oss, vi har blivit sjuka över natten oxå haha..
Vad ska man göra dagar som denna? Jo gå hem, vi har en lektion kvar (matte) men det har vi aldrig varit ett speciellt stort fan av så vi bestämmde oss istället för att gå hem helt enkelt..
Hur har ni det? Haft en bra dag?.. Inte vi hehe
Nej, nu ska vi dra oss hemmåt, Tatte and Tatte thats the deal <3

Kärt barn har många namn

Idag föddes ett nytt smeknamn, Tatte Det ända problemet när vi kommer på smeknamn är att vi använder sammasmeknamn så idag har gått och kallat varandra Tatte. underbart tycker Tatte och jag skumt tycker nog många andra. Jaja, vi får se va det blir för namn imorgon.
 ALla gör misstag men det gäller att lära sig av dem, Tatte du vet vem jag syftar på...<3

Musik projektet

Dag 1:
Det här gick ju jättebra, haha, vi älskar det. Tyvärr så är både jag och Nadja mycket lata varelser, så vi valde att istället se Desperate Housewifes och stirra i taket istället för att genomföra uppgiften dag 2, som är idag.
Därför får vi istället göra två stycken till imorgon hehe...

Vad e det som händer? Människor verkligen uttrycker ilska mot varandra runt om kring oss, bråk bråk bråk..
stackars människor som går och mår dåligt över det.. är det bara en tidsfråga innan vi blir stabbade i ryggen?
haha jaa.. vem vet?..

Love you Tatte<3

Bebwis

Yes, vi kände att det var dags att skapa en blogg!
För att berätta lite kort om mig och Nadja, vi går i samma klass i Täby Enskilda andra året.
Bästa vänner är vi med en massa likheter, ni skulle bara ana hehe..
Vi ger ständigt varandra massa smeknamn där av "bebwi" som vår blogg fick heta.

Idag skapade jag och Nadja ett litet projekt, det går ut på att jag ska lära mig acceptera hennes musiksmak bättre och hon vill haha "fördjupa" sig i min.
Vi ger varandra en ny låt varje dag att lyssna på och till imorgon fick jag någon Petter låt, hon fick en ut av mina absoluta favoriter, Lil wayne ft. T-pain - Got money. Får se hur det går hehe..

haha, mottot till dessa brand bilder lyder
Nadja tappade sin mobil i ett handfat fyllt av vatten, (haha hur lyckas du?), så nu ser vi brännskadade ut på bilderna ;D.
Men men, mottot lyder - "brännskadade från topp till tå, men älskar varandra äckligt mycket ändå!"

<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0